Weboldalak

Bérkalkulátorral egyszerűbb az élet

Kalkuláljon könnyedén és egyszerűen bruttó jövedelemből nettó bért. Próbálja ki az interneten weboldalunkon megtalálható bérkalkulátor programot. Elég, ha csak beírja a bruttó munkabér összegét és azonnal megtudhatja a nettó bér összegét. Sokan vagyunk úgy, hogy nem tudjuk egészen pontosan azt, hogy mik terhelik a bérüket, illetve mi növelheti. A bruttó nettó bér összege naprakészen kiszámolható a program segítségével, tételesen is kiírja, hogy mi és mennyi volt a levonandó és hozzáadó. A bérkalkulátor program nyomonköveti a hatályos jogszabályi/törvényi változásokat, ezért mindig az aktuális értékekkel számolhatunk.

nettó bér, bruttó nettó bér, bérkalkulátor

Friss áfolyam értékek minden nap

Ha az interneten weboldalunkon szemlálődik, biztos lehet benne, hogy minden nap friss értékű valutákkal számolhat, weboldalunk minden áldott nap frissíti magát, így mindig biztos lehet benne, hogy valósan követheti az árfolyamok ingadozásait. Valutával foglalkozó honlapunkon valutaváltó program is van, hogy megkönnyítse az ide látogatók dolgát. Biztos lehet a pontos dollár árfolyam vagy euró árfolyam értékeiben is, de bármelyik valuta értékében is, hiszen az oldalon jelölve van a legutóbbi frissítés dátuma. Az árfolyam értékeit megtekintheti az egyes bankok ajánlatai szerint, de árfolyamhoz kapcsolódó írások is találhatóak az oldalon.

 

Euró árfolyam, dollár árfolyam, valutaváltó, árfolyam

Hajhosszabbítás profin

Óriási tapasztalattal várom leendő vendégeimet. Sok éve dolgozom, mint fodrász és szerencsére a munkám a szenvedélyem is. A nagy számú törzsvendégem és az ő továbbajánlásaik mutatják számomra, hogy érdemes ezzel foglalkoznom, hiszen vendégeim elismerik a munkámat. Azt szeretem a legjobban a munkámban, hogy igazán kreatív lehetek és rögtön kapom is visszajelzéseket az elvégzett alkotásaimról. Nagyon népszerű vendégeimnél a hajhosszabbítás és a tartós hajegyenesítés is. Látogasson el internetes oldalamra és bízom benne, hogy önt is mielőbb törzsvendégeim között köszönthetem és tehetem szebbé a mindennapjait.

fodrász, hajhosszabbítás

Medenceépítés, medencét érintő munkálatok

Válassza cégünket abban az esetben is, amennyiben már rendelkezik medencével, valamint ha szeretne medencét. Látogasson el internetes oldalunkra medence építés esetén, sőt ha felújítani szeretné medencéjét medence fólia segítségével. Medence fedés esetén is állunk rendelkezésére. Honlapunkon tájékozódhat cégünk nyújtotta szolgáltatásainkról és az elérhetőségeinkről. Várjuk megkeresését!

medence fedés, medence építés, medence fólia

Egyre többen szereltetnek fel otthonukra napelemet 

Nem véletlen, hogy egyre többen döntenek úgy, hogy napelem rendszert vásárolnak. Szerencsére manapság nem kivitelezhetetlen kívánság, hogy napelem legyen az otthonunkon, mivel akár pályázat útján is hozzá lehet jutni napelem rendszer telepítéshez, így a napelem ár jócskán lecsökkensen. A cégünk által adott árajánlatok a komplex kivitelezést tartalmazzák, nincsenek rejtett költségek. A beruházás értékét díjmentes felmérés előzi meg. Keresse cégünket, segítünk mindenben.

napelem, napelem ár, napelem rendszer

Költöztetés stressz nélkül is lehetséges

Ha költöztetés, fuvarozás vagy bútorszállítás válik esedékessé, senki nem akar stresszelni ezeken. Bízza profi cégre a munka nehezét. Munkatársaink sok éves tapasztalattal várják megkeresését.Cégünk sok éve tevékenykedik a költöztetés, fuvarozás és bútorszállítás terén. Weboldalunkon megtalálja elérhetőségeinket, ahol segítőkész kollégáink várják megkeresését.

bútorszállítás, költöztetés, fuvarozás

Méhkenyér és méhpempőt webshopunkból

Legyen ön is a törztsvásárlónk! Engedje, hogy győzzék meg termékeink, használja a méhpempő és a méhkenyér termékeinket a számtalan kedvező hatásuk miatt. Ez a két jótékony termék igen sok betegség esetén alkalmazható nagy sikerrel. Rendelje otthonába, kényelmesen a 100% magyar és 100% természetes táplálékkiegészítőinket.

méhpempő, méhkenyér

Információ az ágyi poloskáról

Számos fals tényt olvasni az interneten ágyi poloska kapcsán. Jobban jár, ha hiteles weboldalról tájékozódik, ezért keresse cégünket. Nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink várják megkeresését ágyi poloskairtás ügyén. Kérdezheti kollégáinkat bármilyen ágyi poloskát érintő kérdésben, valamint irtást is kérhet, melyre garanciát is vállalunk. Vegye fel cégünkkel a kapcsolatot az internetes oldalunkon vagy az ott található elérhetőségeink valamelyikén. Diszkréten kezeljük ügyét!

ágyi poloska, ágyi poloskairtás

Új és használt kávégépek remek áron

Szerintünk az automata kávégépektől kapjuk ár/érték arányban legjobbat. Internetes oldalunkon csak ilyen kávégép található meg nagy számban, és ezekből is csak a legkedveltebbek, mint Saeco kávégép, Delonghi, Krups, AEG, Gaggia, Melitta, Bosch, Siemens és Jura kávégép. A használt gépeink is olyan kiváló műszaki állapotnak örvendenek, mint az újak, sőt garanciával is rendelkeznek. Nézelődjön weboldalunkon, de ha segítségre van szüksége, kérjen tanácsot munkatársainktól, megkönnyítjük a választást, hogy meglelje az ön igényeinek és pénzének legoptimálisabb kávégépet.

kávégép, jura kávégép, saeco kávégép

Egy profi kárpitos szakember

Ha szereti és elégedett kárpitos bútorával, akkor ne dobja ki, mert keletkezett rajta egy kis folt, lyuk, szakadás, egyéb sérülés. Inkább keresse fel cégünket, mi újjá varázsoljuk bútordaradját. Egy profi bútorkárpitos régi bútorból újat alkot, de az antik darbokat is új élettel töltik meg. A mi kárpitos tevékenységünk édesapámmal, már sok tízéves múltra tekint vissza, és kizárólag hagyományos technikát alkalmazunk. Nálunk minden bútor jó kezekben van.

kárpitos, asztalos kárpitos